Kamarin kuulumisia

asänky – Kopio.jpgKamarimme ei ole suuruudellaan pilattu, sillä sen strategiset mitat ovat 2,5×2,5 metriä. Pienestä koostaan johtuen kamariin on mahdutettu tavallista pienempi parisänky (lev. 140cm), pienehkö vaatelipasto – eikä juuri muuta. Sängyn jalkopäätyyn jää tosin vielä pieni tila, jossa on lyhyt penkki. Penkille nostetaan yöksi sängynpeitto. Tuvan remontissa pönttöuunin tieltä väistynyt Porin Matti siirtyi kamarin puolelle. Siihen ostettu lasiluukku odottaa vielä asennustaan, mutta on taivaallista nukahtaa tulen rätinään. Saa nähdä, saako kamina joskus vielä toisen värin.

akamina – Kopio.jpg

Vaatelipasto on tehnyt jo pitkän matkan ennen päätymistään mökille. Se on ollut eteisen lipasto ja alusta vauvanhoitopöydälle. Matkalla mökille lipasto maalattiin ja siihen vaihdettiin vetimet. Laatikoissa ei ole liukuja ja meidän mielestämme lipasto on jo muutenkin palvellut aikansa. Uutta tai meille uutta etsitään tänä kesänä kirppareilta ja vanhojen tavaroiden liikkeistä. Voi kuitenkin  olla, että nykyinen lipasto palvelee meitä vielä vuosia, sillä tila on haastavan pieni useimmille lipasto/piironkiehdokkaille. Muodokas peili on löytö sisustuskaupan alesta. Se ja naulakoksi taipunut listanpätkä maalattiin ylijäämäksi jääneellä lattiamaalilla. Naulakossa roikkuu naapurin tekemä mökkituliaiskassi.

aalipasto – Kopio.jpg

Lasinen kattovalaisin on ostettu Indiskasta. Se tekee hauskan kuvion kattoon. Toinen kuva on lähikuva sängynpeitosta. Sängynpeitto on saatu isovanhemmilta ja on ollut alunperin heidän saamansa häälahja.

aaa – Kopio.png

Jätä kommentti